top of page

Met jaarlijks meer dan 15.000 boeken over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, duizenden artikelen, blogposts, trainingsprogramma's, talloze theorieën en modellen... Waar begin je dan best als je het onderwerp wil verkennen, je vaardigheden wil ontwikkelen, of gewoon inspiratie wil opdoen ? Niet gemakkelijk, toch? 

Het Handboek van Bewust (zelf)Leiderschap
De inzichten & trends
Met tips en oefeningen om erin te duiken

livre ouvert

Dit Handboek van Bewust (zelf)Leiderschap bevat een selectie van kennis en perspectieven rond leiderschap, in een gemakkelijk leesbaar formaat, en verrijkt met tips en oefeningen.  

Maar niet zomaar leiderschap. Degene die iedereen dient en ten goede komt. Het soort dat erin slaagt winstgevendheid en missie, waarden en positieve maatschappelijke actie te combineren. Dat bijdraagt aan een meer vervullend leven en werk. Dat welzijn en groei aanmoedigt. De weg van 'ik' naar 'ons': bewust leiderschap, van jezelf en van de anderen.

In deze gids vind je inzichten uit de neurowetenschap, de positieve psychologie en het vakgebied van de organisatiecultuur. Vanuit deze drie perspectieven kun je verder gaan op je spiraal door acht thema's te verkennen die essentieel zijn voor bewust leiderschap: zelfkennis, besluitvorming, intuïtie & focus, emotionele intelligentie, veerkracht, waarden & waardengedreven performantie, feedback, engagement & zingeving.  

Binnenkort verschijnt het in het Nederlands, Frans en Engels.  

Neem zeker contact met ons op om te weten wanneer het beschikbaar is of als u een exemplaar wenst te reserveren.

bottom of page