top of page
fbcover-01.png

Jouw exploratiereis op je spiraal
 
De coachingstrajecten

Voor ieder van ons, zowel in ons professionele rol als in ons persoonlijke leven, is het essentieel om zichzelf goed te kennen als we resonerende en authentieke relaties willen opbouwen en keuzes maken die in overeenstemming zijn met onze waarden. Zelfkennis vormt de kern van je spiraal, op elke leeftijd.  

Je wordt uitgenodigd om te verkennen wat je definieert in jouw meest essentiële dimensies: jouw waarden, jouw intrinsieke drijfveren en jouw essentiële krachten. Dit zijn ook je energiezones: die waar je energie van krijgt maar ook die je kunnen vertragen of soms uitputten.

Bewust worden van je energieën is een eerste stap in (her)verbinding met jezelf. Het is van hieruit dat je verankering in het leven vorm krijgt - zoals de wortels van een boom in de grond - en dat je levensmissie wordt gerealiseerd door je keuzes, je acties en je relaties. Je afstemming. 

Deze verkenning heeft één doel: je ertoe brengen een concreet en haalbaar actieplan op te stellen zonder bovenmenselijke inspanningen, aangezien het is gebouwd op basis van de keuzes die je hebt gemaakt, en dat intentioneel verandering alleen resultaten oplevert als het de vrucht is van geïnformeerde keuze en jij je het veranderingsproces volledig toe-eigent.

 

Als coach ben ik toegewijd aan de principes van de International Coaching Federation (ICF): ethiek, structuur, openheid en nieuwsgierigheid, partnerschap, aanwezigheid, luisteren, wederzijds respect, vertrouwen, en het in dienst zijn van de groei van mijn cliënten.

De sessies kunnen ter plaatse worden gehouden in mijn coachingsruimte in Aalter of online via Zoom. In het Nederlands, Frans en Engels. 

Wat jouw vraag ook is, bied ik je de mogelijkheid om elkaar te leren kennen in een (gratis en vrijblijvend) informatiegesprek. Je kan dan beslissen of mijn methodologie en coachingstijl al dan niet geschikt zijn voor jou. Tip: praat met verschillende coaches voordat je een beslissing neemt. Iedere coach heeft een eigen aanpak, stijl en persoonlijkheid. 

“Wees jezelf. Het leven is waardevol zoals het is. Alle elementen van je geluk zijn er al. Het is niet nodig om te hollen, te worstelen, te zoeken of te vechten. Gewoon zijn."

Thich Nhat Hanh

bottom of page