top of page
traditional-indian-holi-colours-powder-decoration-with-paints.jpg

Om de organisatiecultuur te veranderen in de richting van verhoogde prestaties en beide in overeenstemming met collectieve waarden, is de eerste stap een cultuuranalyse : de elementen van de huidige cultuur, de gewenste cultuur en het resulterende actieplan.

Voor meer informatie over cultuuranalyse

d'irrigation des plantes

Om leiders en managers toe te rusten en toe te rusten in hun teammanagement, relaties, inzet en prestaties, staat hun een reeks tools ter beschikking: de " talent toolbox ". Deze tools integreren de hefbomen die leiden tot de gewenste cultuur.

Voor meer informatie over de talenttoolbox

the-round-transparent-drop-of-water-falls-downward.jpg

Aan de basis van culturele transformatie ligt de verbinding met jezelf en met anderen: het bewuste (zelf)leiderschap dat zich ontwikkelt door kennis van jezelf: zijn waarden, zijn intrinsieke drijfveren en zijn essentiële krachten.

Meer leren over bewust (zelf)leiderschap

Download het e-book "De gids voor op waarden gebaseerde culturele transformatie" . U ontdekt 8 hefbomen om te implementeren en een zeer praktische checklist om uw actieplan voor te bereiden. 

book-turning-pages.jpg

Dankjewel voor je aanvraag.  Er is een e-mail onderweg naar het door u ingevulde adres. Controleer je postvak. Als onze e-mail in uw spammails terechtkomt, voeg dan 'info@yourtalentadvisor.be' toe aan uw contacten.  Goed lezen!

téléchargement e-book
bottom of page