top of page

 Levenskeuzes & Positieve Verandering

aaron-burden-b9drVB7xIOI-unsplash SMALL.jpg

In het leven is het soms nodig de balans op te maken, bepaalde zaken op te helderen, een situatie te ontwarren, nieuwe perspectieven te overwegen, oplossingen voor een probleem te vinden, een belangrijke kwestie onder ogen te zien, of hernieuwde energie op te doen tijdens of na een moeilijk moment in ons leven. 

Coaching biedt je een veilige en vertrouwelijke ruimte waarin je jezelf kunt ontmoeten op een zorgzame en reflectieve manier.

De onderwerpen zijn divers: de relatie met jezelf en anderen, evenwicht tussen werk en privéleven, welzijn en gezondheid, spiritualiteit, ouderschap en opvoeding, professionele uitdagingen,...

Coaching is niet alleen een praatje, het gaat ook om het stellen van een doel waardoor je de verandering zal willen maken die je nodig hebt. Je staat zelf aan het roer, terwijl je door de sessies heen wordt ondersteund in een vertrouwensvolle omgeving. 

Soms is één sessie al genoeg om een situatie te ontrafelen, ideeën te verhelderen en energie op te doen, dus aarzel niet om contact op te nemen om elkaar te leren kennen (het is gratis en vrijblijvend). 

bottom of page